translate
The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website. Neither LEOSS nor LEOSS ADRIA KOD can be held liable for the correctness of the translation.

  Slovensko 

  Hrvatska

  početna

  nazad

  printaj

  zemljovid stranice

  e-mail
domov
PRINTANJE NALJEPNICA PO ZAHTJEVIMA VA?E APLIKACIJE. U procesu ozna?avanja i identificiranja je vrlo zna?ajno, da >>
o nama . pomoć korisniku na daljinu

informatizacija logistike

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Kamenarka 25a, Poslovna zgrada REM
10010 Novi Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 2015 500
Faks: +385 1 2015 502
GSM: +385 91 2015 500
E-mail: leoss@leoss.eu

LEOSS d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 530 90 20
Faks: +386 1 530 90 40
GSM: +386 40 480 006
E-mail: leoss@leoss.si


pomoć korisniku na daljinu
U nastojanju da korisnici imaju brže i kvalitetnije usluge, tvrtka LEOSS uvodi naprednu pomoć korisnicima na daljinu. Uz ovu uslugu, korisnicima pomažemo da jednostavnije eliminiraju potencijalne probleme ili riješavamo neke njihove nove zahtjeve. Iako se ova usluga plaća, koristi klijenta za njenu provedbu su toliko veliki da je cijena zanemariva. Vi ne samo da ćete uštediti putne troškove, nego i puno vremena te dobiti mnogo znanja.

Korisnik ispuni obrazac, te može prenijeti ISL klijenta - ISL aplikacijom, te je potrebno unijeti lozinku koju ste dobili od LEOSS e-maila ili telefona. Korisnik upisom lozinke omogući daljinski dostup: konzultant preuzme kontrolu nad računalom i počinje provedbom operacija potrebnih za otklanjanje eventualnih poteškoća ili doradama programa.

Kako dobiti brzu i kvalitetnu korisničku podršku?
 1. korak: ispunite obrazac: moramo ispuniti sva obavezna polja, puno ime i prezime, tvrtka, e-mail, telefon i sigurnosni kod. Također ispunite kvadratić, gdje se slažete sa uvjetima korištenja.
 2. U sljedećem koraku prenesemo aplikaciju ISL light, koja nam omogućuje pružanje usluga podrške na daljinu.
 3. Nakon prijenosa aplikacije, otvorite ju. Zatim Vas pita za lozinku koju ste dobili putem e-maila ili telefona. Lozinkom se prijavite i rad može početi.
Uvjeti uporabe:
Uporaba programske opreme ISL Light za pomoć udaljenom klijentu je u potpunosti dobrovoljna. Svaki korisnik stoga mora procijeniti da li kontrolu nad svojim računalom želi dopustiti svom konzultantu. Isto tako, kada je konzultantu omogućena kontrola računala, korisnik može prekinuti daljnji rad na njegovom računalu. Vrijeme rada je prikazano u gornjem desnom dijelu ekrana, i ono utječe na račun koji korisnik ove napredne usluge - pomoć na daljinu, treba podmiriti u skladu s općim uvjetima rada za korisnika. Zatvaranje od strane korisnika ne može se spriječiti pod bilo kojim okolnostima. Uvijek je korisnik taj koji ima primarnu kontrolu nad događajima - možete promatrati i učiti, ali možete raditi i druge poslove. Lozinka koju korisnik usluge dobije putem e-maila ili putem telefona je jedinstvena i ne može se kasnije ponovno koristiti. Da bi pomoć stigla što je prije moguće, informacije koje korisnik unese u obrazac (niže) automatski se šalju na e-mail odakle će biti na raspolaganju konzultantu da kontaktira klijenta što je prije moguće. Usluga za pomoć korisnicima na udaljenost je isplativa.


slažem se sa Uvjetima korištenja   

  na vrh 

  nazaj

    AKTUALNI SPISAK RABLJENE OPREME ZA BAR KOD Mnogobrojna poduze?a dobro su svijesna prednosti, koje donosi tehnologija >>