translate
The tool enables a direct, mechanical translation of the text to be made on the website. Neither LEOSS nor LEOSS ADRIA KOD can be held liable for the correctness of the translation.

  Slovensko 

  Hrvatska

  početna

  nazad

  printaj

  zemljovid stranice

  e-mail
domov
VIDEO SNIMCI OPREME ZA BAR KODU I RFID. Zbog lakše predstave djelovanja opreme za bar kodu pripremili smo odabir >>
Novosti

informatizacija logistike

LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Kamenarka 25a, Poslovna zgrada REM
10010 Novi Zagreb
Hrvatska
Tel.: +385 1 2015 500
Faks: +385 1 2015 502
GSM: +385 91 2015 500
E-mail: leoss@leoss.eu

LEOSS d.o.o.
Dunajska 106
SI-1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 530 90 20
Faks: +386 1 530 90 40
GSM: +386 40 480 006
E-mail: leoss@leoss.si


Novosti
SERVIS OPREME ZA BAR CODE I RFID

1. UVJETI SERVISIRANJA
2. PRIJAVA KVARA
3. GARANCIJA NAKON OBAVLJENOG SERVISA
4. KUPNJA REZERVNIH DJELOVA
5. GARANCIJA OPĆENITO
6. ODRŽAVANJE OPREME

Ad 1. UVJETI SERVISIRANJA ZA PROIZVODE KUPLJENE KOD NAS
Određeni opći uvjeti servisiranja (osim u slučaju posebnog ugovora o održavanju) primjenjuju se na sve proizvode kupljene kod nas. Za proizvode koji su još uvijek pod jamstvom, zakonski rok za popravak je do 45 dana. Ako servis nije u stanju popraviti proizvod u tom roku, potrebna je zamjena proizvoda novim.
   
Za proizvode koji više nisu u garanciji podliježe interno pravilo, da se oni pokušavaju popraviti u roku od 5 dana. Ovaj popravak ovisi o prirodi kvara i zalihi rezervnih dijelova.

PROIZVODI KUPLJENI DRUGDJE
Također uzimamo na servis i te proizvode, ali samo ako oni spadaju u naš prodajni program. Potrebno je predložiti narudžbenicu i osnovne podatke klijenta.

ODRŽAVANJE UGOVORA
Uvjeti servisiranja uz Ugovore o održavanju je određena tim ugovorom s klijentom. Za detalje, kliknite ovdje.

Budite bez brige i među privilegiranima, opremu za barkod i RFID održavajte u servsu LEOSS. ili na telefon (01) 20 15 500 odnosno GSM 091 20 15 500. Za sve proizvode iz našeg kataloga pružamo potpunu podršku i pomoć kao i vlastite servisne usluge. Nakon preliminarnog razgovora dogovoriti ćemo termin. Adresa za slanje robe u servis: LEOSS Adria - Kod d.o.o., Nežićeva 2c, Sloboština, 10 0010 Novi Zagreb.

Ad 2. PRIJAVA KVARA: U SLUČAJU KVARA OBAVIJESTITE NAS ŠTO JE PRIJE MOGUĆE
   
Kupac može pozvati gornje telefone u slučaju kvara ili nam slati E-mail. Nakon preliminarnog razgovora dogovoriti ćemo termin.

U slučaju manjeg kvara proizvoda, stranka može dostaviti proizvod putem pošte. U slučaju većih kvarova obavljamo intervencije na terenu, ali samo ako je to prethodno dogovoreno.

Ad 3. GARANCIJA NAKON OBAVLJENOG SERVISA: GARANCIJA ZA POPRAVKE, KOJE SU PROVEDENE U NAŠEM SERVISU JE 3 MJESECA.
 
Garancije za sve rezervne dijelove koji su ugrađeni u proizvode na našem servisu, je 3 mjeseca, osim na termalne glave printera kad vrijedi garancija 6 mjeseci.

Ad 4. REZERVNI DIJELOVI SE MOGU NARUČITI PUTEM TELEFONA ILI E-MAILA
       
Kupci mogu naručiti rezervne dijelove na broj telefona (01) 2015 500, po E-mailu, s narudžbenicom ili faksom (01) 2015 502. Javite nam koji su rezervni dijelovi u pitanju, proizvođač i količina.

Kupovina rezervnih dijelova: ako postoji zaliha rezervnih dijelova, klijent ih može dobiti odmah. Kada rezervni dijelovi nisu na lageru, potrebno je pričekati u prosjeku 14 dana, da ih dobavimo od proizvođača.

EXPRES
Postoji i mogućnost ekspresnog naručivanja, za koje je potrebna dodatna naknada. Svatko tko je već kupio rezervne dijelove od nas, zna da oni imaju svoj identifikacijski broj u obliku bar koda za prepoznavanje opreme.

Ad 5. GARANCIJA OPĆENITO VRIJEDI 1 GODINU
Garancija je obično 12 mjeseci za sve proizvode. Garanciju se može produžiti uz dodatnu doplatu, ali na temelju prethodnog ugovora s klijentom, koji se zaključi tijekom prodaje proizvoda.  U ovom slučaju, možemo ponuditi više godina garancije.
   

AD 6. ODRŽAVANJE OPREME – BUDITE MEĐU PRIVILIGIRANIMA
Održavanje opreme odvija se temeljem prethodnog ugovora s klijentom i u skladu s drugačijim od regularnih cijena sata usluge. Klijent koji ima ugovor s nama za održavanje opreme je priviligiran. On ima prioritet temeljem iznosa koje plaća mjesečno po tom ugovoru. Klijent ima prednost nad drugim i tretiran je isti dan ili u roku od 48 sati od trenutka kad je proizvod isporučen na popravak. Kad kvar nije riješen u roku od 48 sati nakon dostave proizvoda našem servisu, kupac dobiva zamjenski proizvod koji se može koristiti jedan tjedan.

Bez ugovora o održavanju zamjenskih proizvoda općenito ne posuđujemo zamjenske. U slučaju kad klijent ima sklopljen ugovor o održavanju sa servisom, a pokvareni proizvod više nije u garanciji, uz plaćanje najma može dobiti zamjenski proizvod ili sličan uređaj. Cijena najma za 5 radnih dana je 10% cijene novog proizvoda.Popravak termalnih pisača, servis bar kod čitača, popravak ručnih računala, skeneri, čitači, održavanje, popravak, termalni printeri, čitači, servis terminala, originalni rezervni dijelovi ...


  na vrh 

  nazaj

    IZNIMNO ROBUSNI. SASVIM POUZDANI. EKSTREMNO BRZI. Industrijski printeri Zebra Xi namjenjeni su najzahtjevnijim >>