Poštovani, 
 
broj pogrešaka i kašnjenja u kombinaciji s odgovarajućim softverom za pomoć može se smanjiti ili spriječiti modernom prijenosnom računalnom opremom. Ovaj put ćemo predstaviti mobilni terminal H21, najnovije postignuće japanskog proizvođača Opticon namijenjenog poslovnom korištenju na terenskom radu kao što su servis opreme na terenu, distribucija paketa s potvrdom uspješne isporuke u realnom vremenu i prostoru, te sve mobilne funkcije prodaje. To su: inventura, ankete, narudžbe, unapređenje prodaje, prihvat digitalnog potpisa, sljedivost itd.
 

 
Terminal se preporuča u kombinaciji s fleksibilnim sustavom za koordiniranje aktivnosti nabave, proizvodnje i prodaje - MOBOS, kojeg
čini grupa aplikacija za mobilne korisnike. Postoji nekoliko međusobno povezanih modula koji omogućuju učinkovitu organizaciju terenskih operacija i automatizaciju dokumenata, kao što su novčane transakcije i blagajnički primetak, otpremnice, izdatnice, međuskladišni transferi, pregled zalihe, preuzimanje/zaduživanje. Kada je dobro osmišljen, realizacija ovog zadatka je znatno jednostavnija i ugodnija za djelatnike i stranke koje posjetite. Korištenjem mobilnih računala, kao što su Opticon H21, MOBOS postaje učinkovit komunikacijski alat između centrale i terena. Opticon H21 kombinira funkcionalnost ručnog terminala s pametnim mobilnom telefonom i uključuje dosta dodatnih naprednih mogućnosti. O ovim terminalima saznajte više na ovom linku ili nam javite Vaše zanimanje na leoss@leoss.eu odnosno telefonom (01) 2015 500.
 
 
I još nekoliko važnih stvari za Vas:
Eliminirajmo broj grešaka i kašnjenja u prikupljanju podataka,
  
Krešimir Krmek
direktor

 
LEOSS Adria-Kod
 
LEOSS Adria - Kod d.o.o.
Nežićeva, Sloboština
10 010 Novi Zagreb
T: (01) 2015 500
F: (01)
2015 502
GSM: 091
2015 500
E: leoss@leoss.eu