Povabilo k sooblikovanju okrogle mize Industrijskega foruma IRT 2009

Osrednji namen organizatorjev Industrijskega foruma Inovacije, razvoj, tehnologije 2009, ki bo potekal 8 in 9. junija v Portorožu, je bil ustreči željam in predlogom predstavnikov iz industrije in organizirati dogodek, ki bo namenjen industriji v širšem smislu.

To pa lahko dosežemo le tako, da tudi vam, pokroviteljem dogodka, razstavljavcem in udeležencem, namenimo vlogo soustvarjanja dogodka. Predstavniki industrije so že pripravili prispevke, s katerimi bodo sodelovali na forumu, udeležencem pa smo poleg aktivne vloge v razpravi, ki bo potekala po vsakem predstavljenem prispevku, omogočili tudi sodelovanje na okrogli mizi.

Na spletni strani okrogle mize vam nudimo možnost soustvarjanja okrogle mize z naslovom Viri inovacij, razvoja in tehnologij za rast povezovanja, sodelovanja in uspešnega prestrukturiranja.

Na okrogli mizi bodo sodelovali Gorazd Vrbica, direktor AlixPartners GmbH, Rudi Bric, direktor podjetja PETRA Stroji, d. o. o., Iztok Lesjak, direktor Tehnološkega parka Ljubljana in Simon Štrancar, direktor G-1, d. o. o. Prepričani smo, da imate za udeležence okrogle mize, ki jo bo povezovala Vida Petrovčič, kar nekaj vprašanj, ki bodo zanimiva tudi za druge udeležence.

Sodelujete torej pri sooblikovanju dogodka in postavite sodelujočim na okrogle mize svoje vprašanje.



Partner registracij

Industrijski forum IRT 2009 | Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana Črnuče
tel.: 01/600 1000 | faks: 01/600 3001 | info@forum-irt.si