Poštovani, 


zbog sve većih ušteda vremena i novca kojima pridonose, napredne tehnologije automatskog prikupljanja podataka sve su raširenije. Da ne bi bili neinformirani, pozivamo Vas da naručite naš besplatni mjesečni E-newsletter sa savjetima i inovacijama u području bar-koda i RFID. Da bi Vam lakše predočili rad ove opreme, pripremili smo video izbor.

 

Naš mjesečnik iT Gibanje, ima više od 7.000 čitatelja. U njemu predstavljamo područje označavanja (printeri za etikete), identifikacije (bar-kod čitači), mobilnih računala (ručnih terminala) i sveobuhvatnih rješenja (programi i oprema) Prikazujemo Vam način za smanjenje opsega i jednostavniji rad, te istodobno sprečavanje pogrešaka. Sa širokom bazom znanja, uz dvadeset godina iskustva u tom području možemo pomoći Vama ili Vašim klijentima u smanjenju troškova. E-novosti Vam dostavljamo u prvoj polovici mjeseca (prijava ovdje: želim primati newsletter ili odgovorite na ovu poruku). Da je posao s nama jednostavan i pouzdan, pokazuje više od 2500 zadovoljnih klijenata. Kako do nas? Interaktivna karta.

 

Predbilježite se na naš newsletter, nećete požaliti. Prijava ovdje: želim primati newsletter ili odgovorite na ovu poruku.

 
P.S.: kratko predstavljanje tvrtke s linkovima na naše stranice je u prilogu ili je dostupno ovdje

LEOSS Adria - Kod d.o.o. pretplatničke podatke ne proslijeđuje. www.leoss.eu, Moć podataka.

 

Krešimir Krmek
Direktor

 
LEOSS Adria - Kod d.o.o.

Nežićeva 2C, Sloboština, 10 010 Novi Zagreb
T: (01) 2015 500  F: (01)
2015 502  GSM: 091 2015 500

E: leoss@leoss.eu     http://www.leoss.eu 
GPS: N 45°45,932' E 015°58,976'